Arculat

Amennyiben szolgáltatása már eduID-képes, úgy érdemes az alábbi gombok közül választania egyet ízlése szerint, majd szolgáltatásának oldalába oly módon beilleszteni, hogy felhasználók erre a gombra kattintva kezdeményezhessék a szolgáltatásba való bejelentkezést. Mivel a felhasználók egyre többet találkoznak az eduID-s belépés lehetőségével, s a legtöbb helyen az alábbi gombokat keresik, így ajánlott és célszerű ezek közül valamelyiket használni.

eduID kicsi, belépés feliratú, kék hátterű gombja

eduID kicsi, bejelentkezés feliratú, kék hátterű gombja

eduID nagy, belépés feliratú, kék hátterű gombja

eduID nagy, bejelentkezés feliratú, kék hátterű gombja

eduid_button_belepes_long_retina.psd

eduid_button_belepes_retina.psd

eduID kicsi, belépés feliratú, szürke hátterű gombja

eduID kicsi, bejelentkezés feliratú, szürke hátterű gombja

eduID nagy, belépés feliratú, szürke hátterű gombja

eduID nagy, bejelentkezés feliratú, szürke hátterű gombja

eduid_button_belepes_retina_gray.psd
eduid_button_belepes_long_retina_gray.psd


Mind a szolgáltatások oldalán, mind az intézmények oldalán érdemes lehet egy logóval jelezni, hogy a hely eduID-képes. Ha ez a logó linkelt, azaz kattintásra elvezet az eduid.hu oldalra, az pedig külön is segíti az érdeklődő felhasználók dolgát. Az alábbi logók közül bármelyik használható tetszés szerint. (A grafikák eredeti méretei nagyobbak valamelyest, mint ahogy itt láthatók, azért, hogy tetszőleges méretűre lehessen őket kicsinyíteni)

edu felirat és az ID logó egymás mellett


ID logó és eduID logó egymás mellett


edu felirat és ID logó egymás mellett kicsi méretben eduID felirat és ID logó egymás mellett kicsi méretben ID logó és eduID felirat egymás mellett kicsi méretben